Praktisk info

Praktisk info

Adressen til hytta er: Kilane 19, 4832 Mykland

1. Det er brukerne i brukergruppa utviklingshemmede i hele Agder som har fortrinnsrett til reservasjon og leie av hytta.

2. Dersom det er enkeltdager/ uker/ helger som ikke er reservert for leie av brukergruppa kan hytta leies ut til andre leietagere.

3. Leietagere som ikke er i brukergruppa kan reservere hytta for leie i en periode på inntil 3 måneder fra den dagen de sjekker statusen på ledig kapasitet.

4. Prisen på leie til brukere i målgruppa er for tiden 100 % subsidiert frem til 31.12.2028, på grunn av en meget generøs gave / tildeling fra Sparebankstiftelsen Sparebanken Sør.
For mer info om dette se nyheter og booking / priser på nettsiden.

5. Sengetøy som dyner, puter og sikkerhetslaken til alle sengene er inkludert i leia.

6. Leietager tar med seg sengetøy som laken, dyne/putetrekk, håndklær og dusjsåpe.

7. Toalettpapir, tørkeruller, telys, stearinlys, vaskemiddel til oppvaskmaskin og håndoppvask, kjøkkenhåndklær / vaskefiller, såpe til håndvask, grønnsåpe og mopper til eventuell gulvvask ved behov, ved, grillkull / tennvæske finnes på hytta.

8. Hytta har vaskemaskin med tilhørende vaskemiddel.
Sammenleggbart tørkestativ finnes på hytta.

9. Hytta har fullt utstyrt kjøkken med servise og bestikk.

10. Det er fryseskap på hytta som står i bod / teknisk rom.

11. Det er tv med godt utvalg av kanaler på hytta.
Det er også installert Wifi fra mobilt bredbånd med en foreløpig kapasitet på 10 Mb. som forventes å kunne økes vesentlig i løpet av 2024.
Det er varierende dekning for telefon i området rundt hytta og det anbefales å innstille telefonen på wifi og logge seg på nettverket når en ankommer hytta for å være sikret god dekning.
Koden til nettverket står oppslått på kjøkkenvegg mot stua.

12. Hytta er ryddet og rengjort før ankomst og skal forlates i ryddig stand.

13. Søppel skal fjernes ved avreise og kastes i renovasjonspunkt for søppel som ligger i veikryss ca. 2 -300 m før du kommer til hytta.

14. Hytta blir kontrollert og rengjort etter hver utleie.
Dersom hytta ikke forlates i ryddig stand etter utleie, blir leietager belastet med et gebyr på kr. 1.500,-

15. Ved rengjøring av hytta av leietager i løpet av et opphold skal det brukes støvsuger og gulvene skal vaskes med mopp.

16. NB!!!! Det presiseres at ved vask av gulv skal det kun brukes fuktige mopper som er oppvridd i grønnsåpevann. Ikke søl med vann.

17. Nøkler til bom og hytte skal hentes og avleveres hos familien Skripeland som bor på gården som ligger på høyre side ca. 950 meter etter at dere har tatt av fra Evjeveien på grusveien inn til hytta. Adressen deres er Evjeveien 1765. Dersom det skulle forekomme avvik fra denne rutinen vil leietager få beskjed på forhånd.

18. Ved avreise fra hytta skal leietager fylle ut og signere på et evaluerings / rapportskjema som ligger på kjøkkenbenken ved ankomst hytta. På dette skjemaet vil det være mulig å legge igjen beskjeder og kommentarer som kan være nyttig for stiftelsen som utleier.

19. På grunn av allergier er det ikke lov å medbringe kjæledyr på hytta.

20. Røking inne i hytta er ikke tillatt.

21. Det er en kullgrill samt grillkull og tennvæske på hytta.

22. Det skal ikke brukes utesko, støvler eller annet fottøy beregnet for utendørs bruk inne i hytta.

23. Hovedinngangen på langsiden av hytta hvor det i gangen er flisbelagt gulv med varmekabel skal i hovedsak brukes som inngangsdør og alt utendørs fottøy skal plasseres her. Dør i gavlvegg mot innkjørsel til hytta er ment som en avlastningsdør for brukere med rullestol. Denne døren skal holdes lukket når den ikke brukes til dette formålet og det skal ikke settes utendørs fottøy inne på gulvet ved denne døren.

24. Hytta har brannalarm i alle rom. Alarmen er intern i hytta og er ikke viderekoblet.
Det er også et 6 kg. pulverapparat i bod / teknisk rom.
Se egen bruksanvisning i hyttepermen for brann alarmen.

25. Hytta har 2 stk. godt dimensjonerte ventilasjonsanlegg som sørger for god luftsirkulasjon. Disse er ferdig innstilt og skal ikke justeres på. Ventiler til lufteanlegget i tak og vegger skal ikke skrues på da de er innstilt i henhold til leverandørens beskrivelse. Endringer på disse ventilene vil påvirke kvaliteten på luftsirkulasjonen.

26. Hytta har kjøkken, stue, 2 bad, 1 toalett med vask, 8 soverom og en stor romslig hems.

27. På hyttas 8 soverom er det 2 sengeplasser på hvert rom. I 3 av soverommene er det en familiekøye med underkøye på 120 cm og regner en med 2 personer i disse sengene så har hytta totalt 19 sengeplasser og 16 sengeplasser derom det beregnes en person pr. seng.

28. Ved Eptevannet rett på nedsiden av hytta er det en idyllisk og meget godt tilrettelagt badeplass som også kan brukes av rullestolbrukere.

29. Velforeningen i feltet som vi er medlemmer i har opparbeidet 2 badeplasser med fine sandstrender ved Eptevannet.
Ved siden av og mellom disse sandstrendene er det fine svaberg
Ved snuplassen i enden av veien som fører ned til vannet går det en sti ned til en usjenert badeplass med sandstrand og der ligger pedalbåten vår samt en solid badeplattform som vi anbefaler våre gjester å bruke.

30. Lyngbo-Hytta har anskaffet en blå pedalbåt med plass til 4 personer hvor 2 stk. kan bruke pedalene. Denne båten er meget stabil og har vært mye i bruk. De øvrige hytteeierne i feltet har tillatelse fra stiftelsen til å bruke denne båten når det ikke er folk på Lyngbo-Hytta som ønsker å bruke den.

31. Hyttas renseanlegg for avløp driftes automatisk av en styringsenhet (Hvit søyle/ skap på baksiden av hytta ) med meget god kapasitet og vi har serviceavtale som sikrer kontinuerlig drift.

32. Hytta har en god varmtvannsbereder med meget god kapasitet.

33. NB !!! det er meget viktig å ikke spyle ned uønskede gjenstander i toalett eller vask da dette kan påvirke driften av renseanlegget.

34. Sjekk at begge ytterdørene og terrassedøren er låst når dere forlater hytta.

35. Hytta sjekkes regelmessig og vanntilførselen står på hele tiden og skal ikke røres.