Info og Priser

Info / Regler:

 1. Det er brukerne i målgruppa utviklingshemmede i hele Aust-Agder som har fortrinnsrett til reservasjon og leie av hytta.
 2. Dersom det er enkeltdager/ uker/ helger som ikke er reservert for leie av brukergruppen kan hytta leies ut til andre leietagere.
 3. Leietagere som ikke er i brukergruppen kan reservere hytta for leie i en periode på 3 måneder fra den dagen de sjekker statusen på hva som er ledig.
 4. Prisen på leie til brukere i målgruppa skal beregnes etter antall brukere og ikke påvirkes av antall personer brukeren har med seg på turen.
 5. Det er dyner, puter og sikkerhetslaken til alle sengene.
 6. Leietager tar med seg sengetøy som laken, dyne/putetrekk, håndklær og dusjsåpe.
 7. Toalettpapir, tørkeruller, telys, stearinlys, vaskemiddel til oppvaskmaskin og håndoppvask, kjøkkenhåndklær / vaskefiller, såpe til håndvask, grønnsåpe og mopper til gulvvask, ved, etc. finnes på hytta.
 8. Hytta har vaskemaskin. Vaskemiddel medtas. Sammenleggbart tørkestativ finnes på hytta.
 9. Hytta har fullt utstyrt kjøkken med servise og bestikk.
 10. Det er fryseskap på hytta som står i bod / teknisk rom.
 11. Det er tv på hytta.
 12. Hytta er ryddet og rengjort ved ankomst og skal forlates i samme stand dersom det ikke er bestilt rengjøring.
 13. Hytta blir kontrollert etter hver utleie. Dersom det ikke er gjort ordentlig rent vil stiftelsen besørge rengjøring og ettersende regningen til leietager.
 14. Vask av hytta etter endt leieperiode kan bestilles ved reservasjon av hytta.
 15. Ved rengjøring av hytta skal det brukes støvsuger og gulvene skal vaskes med mopp.
 16. NB !!!! Det presiseres at ved vask av gulv skal det kun brukes fuktige mopper som er oppvridd i grønnsåpevann. Ikke søl med vann.
 17. Nøkler til bom og hytte hentes og avleveres hos familien Skripeland som bor på gården som ligger på høyre side ca. 950 meter etter at dere har tatt av fra Evjeveien på grusveien inn til hytta. Dersom det skulle forekomme avvik fra denne rutinen vil leietager få beskjed på forhånd.
 18. Ved avreise fra hytta skal leietager fylle ut og signeres på et evaluerings / rapportskjema som ligger på kjøkkenbenken ved ankomst hytta. På dette skjemaet vil det være mulig å legge igjen beskjeder og kommentarer som kan være nyttig for stiftelsen som utleier.
 19. På grunn av allergier er det ikke lov å medbringe kjæledyr på hytta.
 20. Røking inne i hytta er ikke tillatt.
 21. Det er en kullgrill på hytta. Grillkull og tennvæske medtas.
 22. Det skal ikke brukes utesko, støvler eller annet fottøy beregnet for utendørs bruk inne i hytta.
 23. Hovedinngangen på langsiden av hytta hvor det i gangen er flisbelagt gulv med varmekabel skal i hovedsak brukes som inngangsdør og alt utendørs fottøy skal plasseres her. Dør i gavlvegg mot innkjørsel til hytta er ment som en avlastningsdør for brukere med rullestol. Denne døren skal holdes lukket når den ikke brukes til dette formålet og det skal ikke settes utendørs fottøy inne på gulvet ved denne døren.
 24. Hytta har brannalarm i alle rom. Alarmen er intern i hytta og er ikke viderekoblet. Det er også et 6 kg. Pulverapparat i bod / teknisk rom. Se egen bruksanvisning i hyttepermen for denne alarmen.
 25. Hytta har 2 stk. godt dimensjonerte ventilasjonsanlegg som sørger for god luftsirkulasjon. Disse er ferdig innstilt og skal ikke justeres på. Ventiler til lufteanlegget i tak og vegger skal ikke skrues på da de er innstilt i henhold til leverandørens beskrivelse. Endringer på disse ventilene vil påvirke kvaliteten på luftsirkulasjonen.
 26. Hytta har kjøkken, stue, 2 bad, 1 toalett med vask, 8 soverom og en stor romslig hems.
 27. På hyttas 8 soverom er det 2 sengeplasser på hvert rom. I 3 av soverommene er det en familiekøye med underkøye på 120 cm og regner en med 2 personer i disse sengene så har hytta totalt 19 sengeplasser og 16 sengeplasser derom det beregnes en person pr. seng.
 28. Ved Eptevannet rett på nedsiden av hytta er det en idyllisk og meget godt tilrettelagt badeplass som også kan brukes av rullestolbrukere.
 29. Velforeningen i feltet har opparbeidet en fin sandstrand, med badeplattform. Det er også fine svaberg like ved siden sandstranda hvor en kan være litt mer for seg selv om det er ønskelig.
 30. Lyngbo-Hytta har anskaffet en blå pedalbåt med plass til 4 personer hvor 2 stk. kan bruke pedalene. Denne båten er meget stabil og har vært mye i bruk i sommer. De øvrige hytteeierne i feltet har tillatelse fra stiftelsen til å bruke denne båten når det ikke er folk på Lyngbo-Hytta som ønsker å bruke den.
 31. Hyttas renseanlegg for avløp driftes automatisk av en styringsenhet (Hvit søyle/ skap  på baksiden av hytta ) med meget god kapasitet og vi har serviceavtale som sikrer kontinuerlig drift.
 32. Hytta har en god varmtvannsbereder med meget god kapasitet.
 33. NB !!! det er meget viktig å ikke spyle ned uønskede gjenstander i toalett eller vask da dette kan påvirke driften av renseanlegget.
 34. Sjekk at begge ytterdørene og terrassedøren er låst når dere forlater hytta.
 35. Hytta sjekkes regelmessig og vanntilførselen står på hele tiden og skal ikke røres.  

 

Priser på utleie:

Brukere fra målgruppa

 1. En bruker skal maks betale kr. 1500,- for en helg fra fredag kl. 15.00 til søndag kl. 20.00
 2. Ved flere brukere sammen på tur fredag – søndag betaler hver bruker kr. 1000,-. Med en maksprisen pr helg på kr. 4000,-.
 3. Ved utvidelse av oppholdet betales det kr. 500,- pr dag for en bruker. Ved flere samtidige brukere betales kr. 300,- pr bruker. Maks kr 1200,- pr dag.
 4. Fra mandag kl. 10.00 til fredag kl. 12.00 kr. 2500,-
 5. Leie pr døgn i ukedager fra kl. 10.00 til neste dag kl. 20.00   kr. 500 pr dag.  Ved flere samtidige brukere betales kr. 300,- pr bruker. Maks kr. 1200,- pr dag.
 6. Dagsbesøk kl. 10.00 – 20.00 kr. 100,- pr bruker. Maks kr. 500,- pr dag

 

Private utenfor målgruppen samt lag og foreninger

 1. Fredag kl. 15.00 – søndag kl. 20.00 på kr. 2500,-
 2. Mandag kl. 10.00 til fredag kl. 12.00 kr. 3000,-
 3. Leie pr døgn i ukedager fra kl. 10.00 til neste dag kl. 20.00 kr 800,- pr dag.

 

 

Offentlige / kommuner og bedrifter

 1. Fredag kl. 15.00 – søndag kl. 20.00 kr. 4000,-
 2. Fra mandag kl. 10.00 – fredag kl. 12.00 på kr. 4000,-
 3. Leie pr døgn i ukedager fra kl. 10.00 til neste dag kl. 20.00   kr. 1500,- pr dag.

 

Vask av hytte

 1. Vask av hytte kr. 1000,- pr gang

Innbetaling av leie gjøres til konto:  2801 29 21529

Vennligst merk innbetaling med: Leie uke nr. XX

 

Ved ønsker om leie som ikke dekkes av prisliste ta kontakt på mail oma@lyngbohytta.no eller på tlf. 48029759.